Support

 

Registreren bij Membrs

Nieuwe vereniging aanmelden

Leuk dat je Membrs wilt gaan gebruiken. In enkele stappen kun je Membrs 14 dagen gratis proberen.

  • - Start een gratis proefperiode.
  • - Vul alle gegevens van jouw vereniging in.
  • - Vul je eigen gegevens in, om administrator binnen Membrs te worden.
  • - Je proefperiode start automatisch.
Hoe voeg ik bestaande leden toe?

Bestaande leden die nog niet in Membrs actief zijn, kun je uitnodigen via de 'uitnodigen via e-mail' button op de 'gebruikerspagina'. Vul het mailadres in van het lid en diegene ontvangt een mail met de uitnodiging van jouw vereniging.

Wat als een lid al een Membrs account heeft?

Heeft een lid al een Membrs account bij een andere vereniging? Dan herkent Membrs dit! Je kunt oneindig nieuwe verenigingen toevoegen op je account, zodat je binnen Membrs kunt wisselen van vereniging. Wel zo handig, één account voor al je verenigingen.

Support

Welkom bij Membrs Support! 

 

Je hebt nog vragen? Bij Membrs staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu een vraag hebt over het gebruik van onze geweldige functies of hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem, ons supportteam staat voor je klaar.

 

Heb je een brandende vraag waar je direct antwoord op wilt? Bekijk dan onze veelgestelde vragen (FAQ) hieronder. Misschien vind je daar al het antwoord dat je zoekt.

 

Zit je vraag er niet tussen? Geen zorgen! Ons team staat te popelen om je te helpen. Je kunt gemakkelijk een ticket indienen door hier te klikken. We beloven dat we jouw probleem serieus zullen nemen en er alles aan zullen doen om het op te lossen.

 

Ons team bestaat uit vriendelijke en deskundige medewerkers die klaarstaan om je te ondersteunen. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wat zeggen onze klanten

MAB Club Texel

Sinds enkele maanden werken wij met Membrs. Onze vereniging kent diverse takken van sport maar met Membrs kunnen we al onze leden goed bedienen. Ons ledenbestand is enorm gegroeid doordat mensen verplicht lid moeten zijn voor het inschrijven van evenementen. In Membrs is dit waterdicht.

Daarnaast schrijven onze leden via Membrs in voor onze evenementen. Zo hebben we alles in een systeem en bespaart het enorm veel tijd. De toegangscontrole werkt super fijn met de scantool.